Mobilní Rozhlas

Mobilní Rozhlas

Informace o zpracování osobních údajů

pro ověření registrace do komunikačního ekosystému Mobilní Rozhlas

Správce osobních údajů: Neogenia s.r.o., IČ 291 98 950

Hybešova 726/42, Staré Brno, 602 00 Brno

Kontaktní údaje správce: Mgr. Sylvie Samsonová, Msc, pověřenec pro ochranu osobních údajů

telefon: +420 732 827 906, email: sylvie.samsonova@neogenia.cz

Účel zpracování osobních údajů:

- ověření registrace do komunikačního ekosystému Mobilní Rozhlas

Právní základ zpracování osobních údajů:

- oprávněný zájem správce osobních údajů

Poskytnutí osobních údajů je

- povinné pro ověření registrace

OBECNÁ PRÁVA:

- máte právo získat přístup ke svým osobním údajům, tedy získat potvrzení, zda Vaše osobní údaje jsou či nejsou zpracovávány; pokud ano, máte právo získat přístup k těmto údajům a dalším konkrétním informacím

- máte právo na opravu svých zpracovávaných osobních údajů, pokud jsou nepřesné. S přihlédnutím k účelům zpracování můžete požadovat doplnění neúplných osobních údajů.

- máte právo na výmaz osobních údajů v zákonem stanovených případech

- máte právo na omezení zpracování osobních údajů v zákonem stanovených případech

- máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že správce osobních údajů zpracovává Vaše osobní údaje neoprávněně či jinak porušuje Vaše práva

Osobní údaje jsou zpracovávány nejvýše po dobu

- zapojení obce do komunikačního ekosystému Mobilní Rozhlas.

K zabezpečení osobních údajů správce přijal vhodná technická a organizační opatření a přístup k nim mají pouze pověřené osoby. Osobní údaje můžou být předány třetím osobám pro technické zajištění výše uvedeného účelu. Po uplynutí doby uchování osobních údajů budou tyto údaje vymazány.