Zveme vás na ISSS 2018!

3. dubna 2018

Srdečně vás zveme na jednu z nejvýznamnějších konferencí pro e-government a informatizaci společnosti – ISSS 2018. Konference proběhne 9.-10. dubna v Hradci Králové. Seznámíte se na ní s nejnovějšími trendy v komunikaci s občany.

Mobilní rozhlas jakožto nejrozšířenější platforma pro SMART komunikaci v Česku zde samozřejmě nemůže chybět.

Tento rok jsme si pro vás nachystali hned dvě revoluční novinky, které vás nenechají chladnými.

Zjistěte, co vaši občané opravdu chtějí

Díky naší nové funkci Ankety snadno zjistíte, jak vaši občané přemýšlejí a co je ve vašem městě/obci největší zájem.

Vytvořili jsme vysoce inteligentní systém, který přehledně vyhodnotí zpětnou vazbu od občanů a nabídne vám tak ty nejlepší možné podklady pro rozhodování o tom, jakým směrem nadále rozvíjet vaše město/obec.

Zlepšeme Česko – přichází evoluce

Na konferenci vám zároveň představíme oficiální aplikaci pro náš partnerský projekt Ukliďme Česko.

Díky aplikaci Zlepšeme Česko budou mít všichni občané informace ze svého bydliště doslova na dosah ruky. Zároveň umožní sbírání podnětů od občanů, kteří tak s její pomocí mohou výrazně zkvalitnit úroveň života ve svém okolí. Aplikace je pro občany zcela ZDARMA.

 

A to zdaleka není vše

Zlatým hřebem večera bude vystoupení Mgr. Ondřeje Švrčka, autora myšlenky Mobilní rozhlasu, který v rámci své prezentace publiku představí budoucnost komunikace s občany nejen v ČR!

Tak na co ještě čekáte? Zapište si do svých diářů, že 9.-10. dubna 2018 se potkáme na konferenci ISSS 2018 v Hradci Králové.

 

Zastavte se u nás a získejte DÁREK

Mimochodem… Pokud se zastavíte u našeho stánku, nepředstavíme vám pouze nové funkce Mobilního rozhlasu a aplikaci Zlepšeme Česko.

Hned z kraje vám nadělíme jednu anketu ZDARMA jako dárek, abyste mohli ve vašem městě nebo obci vyzkoušet, že jde opravdu o přelomovou službu, která bude prospěšná nejen vám, ale také vašim občanům.

Těšíme se, až se uvidíme!


Související

Kontaktujte nás!