Parlamentní listy: Zapojte se do participativního rozpočtu na rok 2020 (Znojmo)

5. dubna 2019

Pod taktovkou Zdravého města Znojma startuje druhý ročník participativního rozpočtování ve Znojmě, projekt Tvoříme Znojmo. O projektech, které zvítězí a které tak bude město v příštím roce realizovat, rozhodnou sami občané, a to na veřejné prezentaci navrhovaných projektů a rovněž elektronickým hlasováním. Navrhované projekty v první řadě posoudí příslušní úředníci a následné elektronické hlasování proběhne za pomoci systému Mobilního Rozhlasu v termínu od 16. září do 13. října. 

„Na projektech, které zvítězily vloni, už intenzivně pracujeme. Letos chceme dát občanům další možnost přihlásit projekty, které bychom následně realizovali příští rok. Opět jsou připravené 3 miliony korun pro projekty ve městě a 3 miliony v jeho městských částech,“ vysvětluje místostarosta Jakub Malačka, který je odpovědný politikem Zdravého města Znojma.

O projektech, které zvítězí a které tak bude město v příštím roce realizovat, rozhodnou sami občané, a to na veřejné prezentaci navrhovaných projektů a rovněž elektronickým hlasováním.

Přečíst celý článek


Související

Kontaktujte nás!