ZmapujTo se integrovalo do aplikace Mobilní rozhlas

20. března 2017

Ti z Vás, kteří si stáhli aplikaci Mobilní rozhlas asi vědí to, co ostatní zatím jenom tuší – ano, funkcionalitu ZmapujTo nově najdete v aplikaci Mobilní rozhlas. To znamená, že přímo z naší aplikace snadno pošlete zastupitelům svého města či obce fotografii nesvítícího pouličního osvětlení, rozbitých laviček, zničeného veřejného majetku nebo černých skládek a nepořádku.

Postup fotohlášekTři…dva…jedna…Vaše fotohláška je odeslána

Odeslat fotohlášku teď zvládne každý, kdo má chytrý telefon s nainstalovanou aplikací Mobilní rozhlas. Stačí na spodní liště aplikace kliknout na ikonu fotoaparátu a vyfotit podnět ve Vašem okolí. V dalším kroku potom vyberete typ fotohlášky (jestli se jedná o černou skládku, drobný nepořádek nebo třeba zničené dopravní značení), přidáte adresu nebo lokalizujete fotohlášku pomocí GPS a odešlete. Fotohlášky se automaticky přiřadí pod samosprávu, ve které byla fotohláška vyfocena. Nemusíte se tedy bát využít fotohlášky ani na výletech – vždy se dostanou tam, kam patří.

informacni-mail-o-zmene-stavuO vyřešení fotohlášky budete vědět jako první

Pokud při odeslání fotohlášky zadíte svůj e-mail, budeme Vás informovat o tom, že byla fotohláška předána zastupitelům, stejně jako o změnách a komentářích, které k fotohlášce přiřadí samospráva. Budete tedy okamžitě vědět, když se fotohláška začne řešit nebo o tom, že náprava úspěšně proběhla.

propojeni-zmapujto-a-mobilniho-rozhlasuVyužívejte fotohlášky i tam, kde není zaveden Mobilní rozhlas

Máme dobrou zprávu pro občany, kteří nám fandí, ale jejich město či obec ještě Mobilní rozhlas nezavedla. Funkcionalitu fotohlášek ZmapujTo, stejně jako tísňové linky totiž mohou využívat občané po celé České republice. Využívání fotohlášek v samosprávách, kde ještě Mobilní rozhlas není, může naopak pomoci k jeho rychlejšímu zavedení. Zástupci měst a obcí mají totiž možnost, se při řešení Vaší fotohlášky seznámit s celým systémem Mobilní rozhlas, a dokonce si vyzkoušet odeslání SMS, hlasové zprávy nebo e-mailu. Ukažte svému městu či obci, že Vám není lhostejné, jak vypadá svět kolem Vás a dokažte jim, že moderní komunikace má smysl.

Právě připravujeme tiskovou konferenci, kde spojení obou projektů oficiálně představíme médiím. Na další novinky o ZmapujTo se tedy můžete těšit v průběhu dubna ?


Související

Kontaktujte nás!