Spouštíme novou aplikaci Zlepšeme Česko!

15. května 2018

S velkou radostí vám představujeme zbrusu novou aplikaci Zlepšeme Česko!

Aplikace vám výrazně zjednoduší získávání důležitých informací z vašeho města/obce. Jediným kliknutím zobrazíte aktuality, informace z úřední desky nebo odešlete hlášení ZmapujTo o vznikající černé skládce či poničeném veřejném majetku. Zároveň se můžete jednoduše zapojit do nahlášení/pátraní po ztracených věcech, zatoulaných zvířatech nebo pomoci chránit lidské životy při pátrání po pohřešovaných osobách.

Přestože v aplikaci ještě dolaďujeme poslední detaily, budeme rádi, pokud si ji STÁHNETE a napíšete nám, co se vám na ní líbí, a co můžeme ještě naopak zlepšit. Již teď vám však představíme všechny vychytané funkce, které dělají aplikaci tak jedinečnou a užitečnou.

Chytrá a přehledná nástěnka

Na hlavní stránce aplikace najdete všechny důležité novinky z úřadu. Také budete dostávat zprávy z měst/obcí dle vašeho výběru. Přehledně si přečtete všechna upozornění ohledně ztracených věcí, zvířat a lidí v okolí a můžete se zapojit do pátrání po nich

Společně Ukliďme Česko

Díky propojení s hlášeními ZmapujTo můžete snadno nahlásit vznikající černé skládky, poničený veřejný majetek nebo třeba nefungující osvětlení.

Zároveň jsme partnery úklidové akce Ukliďme Česko, které se každý rok zúčastní přes 100 000 dobrovolníků. O tom, jak probíhal jarní úklid, si můžete více přečíst v našem dubnovém ohlédnutí za úklidem.

Zvířecí detektiv

Pomocí pár kliknutí můžete jednoduše sdílet informace, pokud se vám zaběhne pes. Zároveň se můžete sami aktivně zapojit do pátrání a pomáhat ostatním lidem na každodenní bázi. Tak společně dokážeme ještě více stmelit komunitu pejskařů.

Ztráty a nálezy

Aplikace výrazně zvyšuje šanci, že se najde ztracený předmět. Ať už jde o peněženku, klíče nebo kolo, stačí předmět vyfotit, označit polohu a hlášení odeslat. Podnět bude obratem předán místní samosprávě, která by měla celou věc vyřešit.

Aplikace funguje v celé ČR

Aplikace Zlepšeme Česko funguje celorepublikově. V aplikaci si můžete pohodlně navolit více měst/obcí, ze kterých budete odebírat aktuality a hlášení. Všechny potřebné informace tak budete mít vždy po ruce ve svém telefonu.

Zlepšeme Česko společně

Pokud vás naše aplikace zaujala, budeme velmi rádi, pokud si ji ZDARMA stáhnete i do svého telefonu, abyste mohli čerpat aktuality a novinky i z vašeho města/obce.

Jestliže se vám aplikace osvědčí, nezapomeňte ji doporučit svým přátelům a známým a stát se našimi fanoušky na Facebooku, kam pravidelně přidáváme pozitivní novinky z českých luhů a hájů.

Společně … Zlepšeme Česko!


Související

Kontaktujte nás!