S novými videoprůvodci se v Mobilním rozhlasu neztratíte

16. března 2017

Bojíte se, že se v našem komunikačním systému nezorientujete? Žádný strach! Nejen, že děláme vše proto, aby byla každá funkce Mobilního rozhlasu co nejintuitivnější, ale nově jsme pro vás připravili také videoprůvodce, který vás krok po kroku provedou tvorbou rozesílky, úpravou adresáře nebo naplněním aplikace.

Videoprůvodce u nadpisuŠkolení kdykoliv potřebujete

Videotutoriály ukazují každý detail odeslání rozesílky v jednotlivých odesílacích Mobilního rozhlasu. Dali jsme si záležet na tom, abyste měli přehled o každém kroku a přesně věděli, co se stane, když vyberete jednu z nabízených možností, zaškrtnete některý checkbox nebo naopak některý krok přeskočíte. Díky našim videotutoriálům s naším systémem zvládne pracovat opravdu každý.

Kde videotutoriály najdete?

  • Videoturoiály najdete nově hned vedle nadpisu na většině stránek našeho systému.
  • Všechny kapitoly pohromadě si také můžete prohlédnout na hlavní straně Mobilního rozhlasu.

Videoprůvodce na HPA navíc: Informační materiály pro Vaše občany přímo na hlavní straně

Do této chvíle jsme Vám informační materiály Mobilního rozhlasu a dokumenty pro sběr kontaktů posílali hlavně v e-mailech. Nově je ale najdete také přímo ve Vašem účtu. Na hlavní stránce, hned vedle videoprůvodce si můžete stáhnout připravené tipy a návody na sběr kontaktů, stejně jako bannery na Váš web, status na Facebook a mnoho dalšího. Připravené materiály je samozřejmě možné změnit podle Vašich potřeb, stačí když napíšete naší komunikační expertce, jejíž kontakt najdete hned vedle materiálů ke stažení, a my se postaráme o úpravu Vašich letáků na míru.


Související

Kontaktujte nás!