Rtvj.cz: Město Hodonín zavádí další komunikační nástroj se svými občany

31. března 2020

Další moderní platformu ke komunikaci se svými občany zavádí město Hodonín. Mobilní rozhlas spolu s ostatními informačními nástroji pomůže Hodoňákům k lepší informovanosti o dění ve městě i ke zpětné vazbě. Registrovat do sítě se mohou zájemci už teď.

Nejčerstvější informace z Hodonína a jeho místních částí z různých oblastí života města mohou dostávat zaregistrovaní uživatelé přímo do svých chytrých mobilů nebo e-mailových schránek. Kdo se stane součástí sítě Mobilního rozhlasu, tomu už neunikne žádná podstatná zpráva a je jedno, zda je občanem města, pracuje v něm, nebo má k městu jinou vazbu.

Systém je založen na dobrovolnosti uživatelů, kteří se zaregistrují a vyberou si, jaký druh informací chtějí dostávat do své mobilní aplikace v chytrém telefonu nebo na e-mail. Uživatelé tak mohou dostávat důležité informace z úřadu, uzavírkách silnic, blokovém čištění v ulici, o ztracených věcech i zvířatech, blížícím se nebezpečí v podobě silného větru, povodní apod. Dozvědí se i o kulturním programu ve městě, nebo kam vyrazit třeba za zábavou. Každý si může zvolit okruh informací, které jej zajímají. Kromě toho systém umožňuje informovat i o krizových situacích prostřednictvím SMS zpráv a důležité informace se tak okamžitě dostanou ke každému, kdo je potřebuje. Mobilní rozhlas umožňuje informace zacílit do vybraných ulic, tematických okruhů i cílových skupin, proto je důležité toto při registraci vyplnit. Registrace ani používání informačního systému uživatele nic nestojí.


Související

Kontaktujte nás!