Mobilní rozhlas získal 4. místo na Křišťálové lupě!

5. prosince 2016

Právě jsme se vrátili z předávání cen Křišťálové lupy pro rok 2016. Mobilní rozhlas získal krásné 4. místo v kategorii Veřejně prospěšná služba. Tak vysoké umístění jsme nečekali ani v nejmenším. Mobilní rozhlas je ještě na začátku a velký boom moderní komunikace v obcích Českou republiku teprve čeká. O to více si vážíme ocenění, které odborná porota ve složení nejvyšších zástupců národních i mezinárodních firem tímto umístěním Mobilnímu rozhlasu projevila.

vyhlasovani-vitezu-kristalove-lupy-2016Inspirativní online projekty od e-shopů po zpravodajství

Na slavnostním předávání v Karlínském divadle se sešli majitelé a vysocí představitelé těch nejtrendovějších internetových projektů. Soutěžilo se v šesti kategoriích, o kterých hlasovali sami uživatelé a dalších 10, které vybírala odborná porota. Mezi kategoriemi nechyběly e-shopy jako například Alza, Zoot nebo Rohlik.cz, inovativní nástroje a služby jako ČSFD nebo Liftago, ani online zpravodajství jako Idnes a Novinky.cz. Experti hodnotili kategorie jako Osobnost roku, Projekt roku, Anticena nebo Marketingová inspirace.

na-slavnostni-party-se-potkali-i-stari-znamiKategorie Veřejně prospěšná služba spojila projekty, ale i staré známé

Mobilní rozhlas se zapojil do kategorie Veřejně prospěšná služba, což je jedna z kategorií, které hodnotila odborná porota. V této kategorii soutěžil mezi jinými také projekt Záchranka, který využívá například hlasové zprávy vyvinuté právě pro Mobilní rozhlas. Záchranka skončila na krásném druhém místě a my jí tímto gratulujeme. Na této spolupráci je zajímavý i fakt, že oba zakladatelé, tedy Ondřej Švrček a Filip Maleňák spolu soutěžili v závodním plavání za Univerzitu Brno.

poznali-jsme-nove-potencialni-partneryNetworkingová událost roku pro online projekty

Slavnostní vyhlášení výsledků patřilo již tradičně mezi jednu z největších událostí roku pro internetové projekty. Do Karlínského divadla se sjeli nejvyšší představitelé online businessu a na party se tedy kromě výsledků a gratulací také domlouvaly nové spolupráce a příležitosti pro rok 2017. Zástupci Mobilního rozhlasu se například seznámili s Pavlem Baudišem, zakladatelem Avastu, který získal celkem 3 ocenění, ale i s dalšími internetovými guru. Tato setkání nás inspirovala k ještě vyšším cílům a můžeme Vám slíbit, že to nebylo naposledy, co se Mobilní rozhlas této soutěže zúčastnil.


Související

Kontaktujte nás!