Mobilní rozhlas v čele se psem Alfrédem opět naděloval v útulku DogPoint

3. ledna 2017

Němé tváře také chtějí zažít krásné Vánoce plné lásky a dárků. Ne všichni psi a zvířátka ale mají to štěstí, že mohou strávit Štědrý den se svými páníčky doma pod stromečkem. Někteří pejsci a kočičky stále ještě čekají na svou rodinku v útulku nebo dokonce bloudí studenými ulicemi a hledají svůj dům nebo byt, od kterého se zatoulali.

alfred-vybral-na-facebooku-penize-pro-utulekAlfréd se letos rozhodl pomoci oběma skupinám zvířátek. Zorganizoval tedy na Facebooku sbírku pro své čtyřnohé kamarády v útulku. Nechal se vyfotit ve vánočním outfitu a vložil svou fotografii na Facebooku Mobilního rozhlasu. Pomocí své fotografie poprosil pejskaře po celé republice o lajky a sdílení. Každý lajk k jeho fotce totiž znamenal 3 koruny na žrádlo a hračky pro útulek DogPoint, se kterým jsme se i letos spojili, abychom jeho roztomilým svěřencům dopřáli krásné vánoční svátky.

jeli-jsme-do-dogpointu-predat-odmenuLajky přibývaly neskutečnou rychlostí a my jsme moc rádi, že i letos měla Alfrédova kampaň takový úspěch a našlo se tisíce lidí, kteří status lajkovali nebo dokonce sdíleli. Znovu se ukázalo, že lidem není osud čtyřnohých kamarádů lhostejný. Za pár hodin jsme měli splněno a do DogPointu putoval poukaz na 15 000 Kč, který útulek bude moci použít na nákup dobrot a dárků pro pejsky a kočičky.

video-predani-penez-v-utulkuNadšeně jsme vyrazili do Malotic asi hodinu od Prahy, abychom v útulku DogPoint předali slíbenou odměnu. Prohlédli jsme si celý útulek a poznali všechny jeho obyvatele, bez ohledu na to, jestli se jednalo o dvounožce nebo čtyřnožce. Ty čtyřnohé jsme následně vzali na procházku po okolí.

alfred-se-seznamil-s-novými-kamaradyAlfréd se nadšeně seznamoval s novými kamarády a prozkoumával každé zákoutí v dosahu. Než bys řekl švec, naše dopoledne v útulku uteklo a nastal čas se rozloučit. Alfréd naposledy oběhl všechny známé a slíbil, že se zase brzy zastaví. My jsme si naopak slíbili, že podobnou akci pro pomoc zvířatům neděláme naposled. Díky Mobilnímu rozhlasu totiž můžeme skutečně pomoci obcím a městům vyřešit problém přibývajících psů v útulcích. Sledujte nás i nadále a pomozte nám šířit dobré skutky do celé ČR i v roce 2017.


Související

Kontaktujte nás!