Mobilní rozhlas sklízel úspěch na konferenci ISSS v Hradci králové

25. dubna 2016

Na začátku minulého týdne se konala prestižní konference ISSS, kde se každoročně schází politici, zástupci státních organizací, technici i zástupci obcí, aby prodiskutovali téma správy a samosprávy. Letošního 19. ročníku se poprvé účastnila i Neogenia s projektem Mobilní rozhlas. Po dva dny jejího trvání zástupci firmy navazovali obchodní vztahy s potenciálními partnery a obcemi.

Na konferenci proběhla také přednáška o Mobilním rozhlasu, kde autor myšlenky, Ondřej Švrček, představil starostům a zástupcům obcí výhody efektivní komunikace s občany a nové technologie, díky kterým mohou radnice informovat občany o novinkách v obci rychleji, jednodušeji a levněji než doposud.

Mobilní rozhlas se na konferenci rozhodně neztratil, právě naopak. Získali jsme mnoho zkušeností, kontaktů i podnětů, ale hlavně jsme si znovu ověřili, že to, co děláme, rezonuje s českými obcemi a samosprávami. Toto zjištění nám dodalo ještě více energie, díky které můžeme Mobilní rozhlas neustále zdokonalovat a vytvářet nové funkcionality, díky kterým se Vám, uživatelům bude se systémem pracovat ještě lépe.


Související

Kontaktujte nás!