FistStyle: Mobilní Rozhlas se vedle obecní komunikace zaměří také na sportovní kluby a spolky

5. dubna 2019

Chytrá komunikační platforma Mobilní Rozhlas, která je známá především coby jasný lídr na poli chytré obecní komunikace, rozšiřuje svůj záběr. Služba využívaná pro rychlou a efektivní komunikaci mezi samosprávami a jejich občany se nově otevírá také sportovním klubům a spolkům. Ambasadorem Mobilního Rozhlasu pro sportovní kluby se stává plavec, trojnásobný olympionik a mnohonásobný medailista z mistrovství Evropy Květoslav Svoboda.

Cílem Mobilního Rozhlasu je poskytnout sportovním klubům a spolkům stejné moderní možnosti komunikace, jaké dnes mají obce. Pravidelné informace o dění v klubu jsou pro rodiče mladých sportovců zásadní. Ať už z čistě praktických důvodů, kdy rodič musí mít přehled o termínech tréninků, soustředění nebo závodů či kvůli prezentaci aktivit a výsledků.

„Dobře informovaný a zapojený rodič je při výchově a trénování dětí prakticky nepostradatelný, zvyšuje se jeho chuť a ochota pomáhat a výrazně více ocení práci trenéra,“komentuje důležitost komunikace mezi sportovním klubem a rodiči zakladatel Mobilního Rozhlasu Ondřej Švrček.

Přečíst celý článek


Související

Kontaktujte nás!