Mobilní Rozhlas poskytne zdarma systém pro krizovou komunikaci nezapojeným samosprávám

11. března 2020

V posledních týdnech Českou republiku zneklidňují krizové události jako vichřice Sabine nebo aktuální situace s koronavirem. V těchto případech je pro stovky českých měst a obcí Mobilní Rozhlas velmi účinným nástrojem pro okamžité předávání praktických informací občanům.

S ohledem na to, že situace s koronavirem se velmi dynamicky vyvíjí a lidé od svých měst a obcí potřebují co nejdříve dostávat důležité informace, rozhodli jsme se nyní samosprávám, které nejsou zapojeny do Mobilního Rozhlasu, poskytnout licenci na systém pro krizovou komunikaci zdarma. Tímto krokem chceme pomoci s informovaností občanů.

Pro občany: O této akci můžete informovat zastupitele vaší samosprávy.

Pro zastupitele samospráv (ČR + SK): Pokud chcete zřídit v rámci systému Mobilní Rozhlas účet pro podporu krizové komunikace s vašimi občany, kontaktujte nás na telefonu +420 533 533 355 nebo napište na info@mobilnirozhlas.cz a my se o vše postaráme.



Ukázky komunikace měst a obcí ohledně koronaviru

Stovky měst a obcí zapojených do Mobilního Rozhlasu své občany aktivně informují o koronaviru a předávají jim praktické pokyny, jak se chovat. Počty odeslaných zpráv v těchto dnech dosahují rekordních čísel, a to až 250 000 denně. Prohlédněte si ukázky toho, jak samosprávy informují své občany:


Štětí – SMS:


MČ Praha-Velká Chuchle – zpráva do aplikace Mobilní Rozhlas:


Přerov – novinka z webu:


Lovosice – e-mail:

Celý e-mail zde

Blansko – zpráva do aplikace Mobilní Rozhlas:


Další články o krizové komunikaci

https://www.mobilnirozhlas.cz/blog/jak-mobilni-rozhlas-pomaha-v-krizovych-situacich-prohlednete-si-6-prikladu-dobre-praxe/
https://www.mobilnirozhlas.cz/blog/jak-mobilni-rozhlas-pomahal-s-krizovou-komunikaci-behem-vichrice-sabine/

Související

Kontaktujte nás!