Mobilní rozhlas má archív rozesílek

19. července 2016

Rozesílky můžete nyní zveřejnit i pro neregistrované občany

Všichni Vaši občané si tak mohou prohlédnout zprávy, které jejich obec či město už poslalo. Rychle a jednoduše se tak dozvědí novinky a získají důvěru k nové službě. Mohou také zpětně ohodnotit užitečnost jednotlivých zpráv a sdílet je na Facebook, takže budete přesně vědět, které typy rozesílek mají největší úspěch. Váš archív rozesílek najdete od 20. 7. 2016 na adrese: jmenoobce.mobilnirozhlas.cz/archiv

Zobrazit v archívu

Zveřejnění rozesílky autorizujete přímo v odesílači

Protože víme, že ne všechny rozesílky jsou vhodné ke zveřejnění, můžete si těsně před odesláním u každé z nich zvolit, jestli se má ve veřejném archívu zobrazit, nebo ne. V tuto chvíli jsme ve Vašem archívu ručně zveřejnili několik Vašich rozesílek, aby nebyl prázdný. Pokud je budete chtít skrýt, nebo zveřejnit jiné, stačí překliknout tlačítko ve výpisu statistik (SMS ZPRÁVA -> STATISTIKY).

Viditelnost


Dále připravujeme: Autorizace rozesílky před odesláním

Autorizace s označenímJiž brzy do Mobilního rozhlasu přibyde povinnost autorizovat každou rozesílky pomocí SMS kódu a tak ještě více zabezpečit Vaše rozesílky proti zneužití. V nejbližších dnech Vás budeme kontaktovat za účelem nastavení pověřených osob, které mají právo rozesílky odeslat.


Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat

+420 533 533 331 info@mobilnirozhlas.cz www.mobilnirozhlas.cz


Související

Kontaktujte nás!