Mobilní rozhlas exceluje na jedné akci za druhou

31. října 2016

Minulý týden byl skutečně nabitý. Náš tým se zvládl účastnit dokonce tří různých akcí a další dvě nás čekají již tento týden. Jako partneři jsme na většině konferencí, výstav a událostí nejen vystavovali, ale také přednášeli. Bylo to náročné, ale už teď sklízíme ovoce našeho snažení. Přečtěte si reakce na Mobilní rozhlas ze strany našich potenciálních klientů.

hromadna-rizena-komunikace-se-ukazuje-jako-velky-trend

Mobilní rozhlas se neztratil ani mezi největšími technologickými firmami

Na precizně připravených akcích po celé ČR se prezentovaly nejvyšší špičky z české i mezinárodní technologické scény, ale Mobilní rozhlas znovu ukázal, že se ani mezi takovými vystavovateli neztratí – naopak. Již od samotného rána se na akcích střídali nejvyšší zástupci inovačních společností, měst a obcí i mezinárodních gigantů. A bez ohledu na funkci i firemní zaměření se všichni zajímali o novinky právě v Mobilním rozhlasu.

o-mobilni-rozhlas-se-zajimaji-obce-i-firmy

Návštěvníci ocenili využití interně i externě pro jakýkoliv obor a účel

Byli jsme sami překvapení, kolik z účastníků již dlouho sleduje vývoj a Mobilního rozhlasu a fandí nám. V průběhu dne zaznělo nespočet pochval našeho systému a jeho propracovanosti a variability použití. Každý návštěvník i zástupce firmy byl schopen si okamžitě představit využití právě ve své oblasti. Náš systém lze totiž použít pro interní komunikaci, stejně jako pro komunikaci se zákazníky a občany a využití komunikační platformy je tedy téměř neomezené.

firmy-spolky-i-mesta-ocenily-intuitivni-rozhrani-i-meritelnost

Cílení zpráv zajišťuje nízké procento odhlášení a finanční efektivitu informování

Návštěvníci oceňovali také cílení na skupiny občanů a klientů, díky kterému je možné nejen snížit náklady na hromadnou komunikaci, ale zároveň zefektivnit celý proces a komunikovat pouze se skupinami příjemců, které mají o daný typ zprávy zájem, což přispívá k maximální spokojenosti se zprávami a nízkému počtu odhlášených příjemců. Velký dojem na potenciální klienty udělal i zdokonalený mailingový odesílač, který se v tuto chvíli může srovnávat s nejprofesionálnějšími řešeními na trhu.

uspechy-nas-zenou-vpred-a-systém-neustale-zdokonalujeme

Úspěch nás pohání vpřed a již teď pracujeme na dalších vylepšeních

IOT Fórum 2016 se zkrátka povedlo a je vidět, že o Mobilní rozhlas je stále větší zájem nejen mezi českými municipalitami, ale že potenciál tohoto projektu již rezonuje i mezi firmami. Úspěch a uznání, které vidíme na každé akci, výstavě nebo konferenci nás nenechává klidnými, ale žene vpřed, a proto se můžete již brzy těšit na další vylepšování rozhraní a funkcionalit našeho systému. Sledujte nás i nadále.


Související

Kontaktujte nás!