e-Litoměřice: Lovosice spustily nové komunikační platformy pro občany města „Mobilní rozhlas“ a „Zlepšeme Česko“

18. března 2019

Lovosice – Město vylepšilo stávající komunikační toky a ucelilo je do nové komunikační platformy, která se skládá z dobrovolných kontaktních údajů na občany, kteří ve městě bydlí, pracují, podnikají nebo zde studují jejich děti.

Nová aplikace umožní dostávat upozornění na blížící se nebezpečí, blokové čištění, odstávky, poruchy a výpadky energií, ankety, pozvánky na akce pro rodiny, seniory nebo jednotlivce, kulturní a sportovní akce přímo do mobilu či e-mailu.

Informační kanál ovšem nebude jen jednosměrný, zároveň občanům umožní poukázat na nepořádek, černé skládky, poškozený veřejný majetek a další věci. Stačí daný podnět vyfotit a přes aplikaci Zlepšeme Česko (Android, iOS), poslat na městský úřad.

„Díky této síti budeme schopni zvýšit úroveň bezpečí, zapojit více občanů do kulturního a sportovního dění, umožnit efektivnější a modernější komunikaci mezi občanem a úřadem, zvýšit čistotu veřejných prostranství, rychleji a efektivněji řešit problémy ve veřejných prostorách a celkově více občany zapojit do dění v Lovosicích,“ nastínil Milan Dian, starosta města s tím, že vše je v samozřejmě souladu s GDPR obecným nařízením o ochraně osobních údajů.

Přečíst celý článek


Související

Kontaktujte nás!