Czechcrunch: Mobilní Rozhlas v krizi ukázal svou sílu. Používá ho už přes 800 starostů přes Prahu a Brno až po malá města a vesnice

11. června 2020

Zatímco některé společnosti ztratily z důvodu koronakrize půdu pod nohama, popřípadě byly ze dne na den nuceny změnit charakter svého podnikání, jiným začaly v době krize uzrávat plody tvrdé práce, které jsou nyní sklízeny. Mezi takové projekty patří i Mobilní Rozhlas Ondřeje Švrčka, který coby efektivní nástroj pro komunikaci se svými občany používá stále více obcí.

Když se začátkem března začaly objevovat první nakažení onemocněním COVID-19 i v České republice, začalo být jasné, že právě takový nástroj je to, co správa jednotlivých obcí potřebuje. Rychlý, jednoduchý, efektivní a bezpečný způsob, jak dostat k občanům množství důležitých informací v poměrně složité situaci.

Ondřej Švrček už tehdy, v polovině března, hlásil, že „zatímco na počátku týdne se poslalo možná tak dva tisíce esemesek denně, teď jich rozesíláme 150 tisíc“. Od té doby se navíc odehrála další spousta změn. Mobilní Rozhlas navázal řadu nových partnerství a jeho funkcionality začaly být využívány i zcela nečekaným způsobem.


Související

Kontaktujte nás!