5 důvodů, proč by vaše škola či školka měla komunikovat přes Mobilní Rozhlas

13. prosince 2019

Dnešní rychlá doba klade velké nároky jak na rodiče, tak učitele či trenéry. Školy, školky nebo spolky proto musí přizpůsobit svou komunikaci tak, aby se důležité informace k rodičům dostaly co nejefektivněji. Sepsali jsme pro vás 5 důvodů, proč by vaše škola nebo školka měla s rodiči nebo členy spolků komunikovat chytře přes Mobilní Rozhlas.


1. Mobilní Rozhlas umožňuje komunikovat efektivně a okamžitě

Mobilní Rozhlas je skvělým doplňkem standardní komunikace. Reflektuje potřeby současné uspěchané doby, kdy je mnoho rodičů časově vytížených a zároveň u sebe neustále nosí mobilní telefon. Učitelé a trenéři mohou rodiče zastihnout rodiče s důležitou informací jako je například chřipková epidemie, připomínka focení či o změna času tréninku , ať jsou rodiče právě kdekoliv. To může rodičům ušetřit cestu s dítětem tam a zpátky u například v situaci, kdy se stane nečekaná událost a zruší se trénink.

O tom, že rodiče oceňují aktuální informace přímo do jejich telefonu, svědčí následující příspěvek v diskuzi rodičů na Facebooku:

Facebooková diskuze rodičů

Co o Mobilním Rozhlase ve školce říkají učitelé a rodiče? Pusťte si video:

Podívejte se, jak službu Mobilní Rozhlas hodnotí školka a rodiče v Popůvkách.

2. Osvědčený a uživatelský přívětivý systém

Mobilní Rozhlas je lídr v oblasti SMART komunikace, který na českém trhu úspěšně funguje už více než 5 let. Trenéři a učitelé se mohou spolehnout na uživatelsky jednoduché rozhraní, se kterým se naučí pracovat velmi rychle. Rodiče i členové spolků ocení důležité upomínky v SMS, přehledné informace v e-mailech a možnost vyjádřit svůj názor v anketách.

„Mobilní Rozhlas je služba, kterou naprosto oceňuji. Vzhledem k aktuálním informacím o dění ve školce, sportovních aktivitách, odjezdů na výlety, příjezdů. Je to prostě výborná věc! „ – rodič


3. Šetří čas učitelů, trenérů i rodičů

„Jako trenéra mě překvapilo, kolik času trávím administrací a neefektivní komunikací s rodiči, která je pro výchovu nových talentů klíčová. Proto jsem začal hledat jinou alternativu a Mobilní Rozhlas je pro nás nejlepší možnou volbou.“ – Květoslav Svoboda, český plavec a trenér plavání


Mobilní Rozhlas pomáhá ve výchově talentů například ve Znojmě. Podívejte se, jak službu hodnotí trenéři a rodiče dětí ze znojemského plaveckého týmu:


4. Údaje i komunikace jsou zabezpečeny

Ochrana osobních údajů rodičů i dětí je pro nás velmi důležitá. Do komunikace ani utvořených skupin nemohou nahlížet nikdo jiný, než zaregistrovaní rodiče. O tom, kdo bude mít do skupiny přístup, rozhoduje pouze administrátor skupiny.


5. Je propojený s Facebookem a webovými stránkami

Důležitá sdělení mohou organizace snadno uveřejnit také na Facebooku či na vlastních webových stránkách. Před sdílením informace stačí zaškrtnout možnost zveřejnění na dalších platformách a systém danou zprávu automaticky rozešle.


Chcete do Mobilního Rozhlasu zapojit i vaši školu, školku nebo spolek? Navštivte naše stránky a zjistěte více!



Související

Kontaktujte nás!