Klubnovinaruzlin.cz: Rožnov pod Radhoštěm spouští Mobilní Rozhlas, registrace je zdarma

16. září 2019

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM  – Novou komunikační platformu, která zajistí občanům perfektní přehled o všem, co se ve městě děje, spouští od září město Rožnov pod Radhoštěm. Platforma s názvem Mobilní rozhlas umí unikátním způsobem informovat o všem důležitém, co se ve městě děje a tuto informaci dodá na e-mail, ale i nejrychlejším možným způsobem – formou SMS na mobilní telefon.

„Stačí se jen registrovat na webu roznov.mobilnirozhlas.cz a zvolit si kategorie a možnosti, které vás zajímají. Registrace je možná i přes mobilní aplikaci, která je dostupná pro systémy android i Apple iOS, a také vyplněním formuláře na MěÚ v Rožnově a v Turistickém informačním centru. Využívání Mobilního rozhlasu je pro občany města samozřejmě zdarma,“ informoval Marek Havran z rořnosvké radnice.     

Krizové situace, zajímavé kulturní či sportovní akce ve městě, ale také hlášení závad, návrhy na zlepšení života ve městě, blížící se splatnost odpadů nebo dopravní omezení. Vše v nejrychlejším možném čase a hned do vašeho počítače, notebooku, tabletu nebo ideálně na mobil, který máte stále u sebe. Taková je platforma s názvem Mobilní rozhlas. Je vhodná nejen pro chytré telefony, ale také pro starší typy mobilů, informovat umí občany také formou e-mailu.

„Zvolit je tedy možné několik způsobů, jak se dozvědět všechny informace důležité pro obyvatele města, ale třeba i turisty. Pomocí aplikace je možné také opačným směrem posílat své podněty a návrhy ke zlepšení čehokoliv ve městě,“ řekl starosta Rožnova Radim Holiš. 

Součástí platformy Mobilní rozhlas budou i velmi pokročilé funkce, které dávají lidem možnost ovlivnit dění ve svém okolí. „Pro zapojení se do rozvoje města a spoluúčasti na rozhodování například o budování dětských hřišť se budou moci občané zúčastnit anket, které se budou v mobilním rozhlase také hojně využívat,“ podotkl místostarosta Rožnova Jan Kučera. 

Platforma Mobilní rozhlas zkrátka nabízí nepřeberné množství možností, jak se informovat o dění ve městě, přičemž je možné odebírat jen některé informace a také je průběžně měnit. „Důležité je, že všechny důležité informace z města se dostanou i ke slabozrakým a nevidomým, což zajistí takzvané hlasové zprávy,“ dodala místostarostka Kristýna Kosová.

Registrace do Mobilního rozhlasu právě v těchto dnech probíhá a je zdarma na webové stránce www.roznov.mobilnirozhlas.cz a také přes mobilní aplikaci Mobilní rozhlas, která je ke stažení pro android (zde) i pro iOS (zde). Registrovat se je možné i vyplněním registračního letáku a odevzdáním na podatelně MěÚ Rožnov p. R. Registrační leták je k vyzvednutí na hlavní budově MěÚ na Masarykově náměstí (podatelna, chodba v přízemí hlavní budovy) a také v Turistickém informačním centru.   

Více zde: https://www.klubnovinaruzlin.cz/news/mesto-spousti-mobilni-rozhlas-registrace-je-zdarma/


Související

Kontaktujte nás!