Jednou nám to nestačilo: Letos podruhé vystavujeme na IOT

3. října 2016

Ačkoliv máme podzim poměrně nabitý akcemi a přednáškami, IDC IOT FÓRUM 2016 je konference, kterou jsme si nemohli nechat ujít. Již minulý rok se první ročník tohoto setkání velmi vydařil a setkání expertů na kybernetiku a internet věcí se zúčastnilo více než 300 návštěvníků.

recnici-IOT-fora-2016I letos se můžete těšit na nabitý odborný program

I letos si IOT Fórum klade vysoké cíle. Již 20. 10. 2016 se v Praze setkají specialisté na tuto tématiku i firmy, které se na tuto tématiku specializují. V průběhu dne se u řečnického pultíku vystřídá na dvacet řečníků a podělí se s návštěvníky o celou řadu zajímavých témat od výzkumů, přes nové trendy až po obchodní potenciál nových vynálezů a případové studie.

chytre-sperkyOd šperků po chytré domy – internet věcí je všude kolem nás

Doba postupuje mílovými kroky a věci, které se ještě před pár lety zdály, jako science fiction jsou dnes již nejen možné, ale běžně dostupné. Stačí se podívat na účastníky letošního ročníku IOT fóra. Chytré šperky, které fungují prakticky navždy a to bez nutnosti měnit baterii nebo dům, který můžete ovládat přímo ze svého počítače či mobilního telefonu jediným kliknutím. Už nikdy nebudete muset čekat na příjezd domů, abyste spustili topení, a vaše káva na vás bude vždy čekat ještě předtím, než ospale otevřete oči. To vše jsou výdobytky moderní techniky a propojení věcí s internetem. Právě teď jsou totiž v módě chytré šperky, chytré domy a dokonce celá chytrá města neboli SMARTCity. A to je přesně naše parketa.

neogenia-IOT-2015Neogenia se události zúčastní s projektem Mobilní rozhlas

Oproti minulému roku, kdy se Neogenia zúčastnila této konference s projektem Spothill, který návštěvníkům pomohl s indoor lokalizací, se letos zaměříme na SMARTCity a projekt Mobilní rozhlas. Mobilní aplikace Mobilní rozhlas a zejména její rozšíření o Chytrého průvodce a Chytrou zastávku představuje využití technologie iBeaconu, GPS i QR kódů pro každodenní život v obcích a městech. Zaujalo vás to? Stavte se!


Související

Kontaktujte nás!