E-mostecko.cz: Novinka v Mostě! Město bude s lidmi komunikovat pomocí Mobilního Rozhlasu. O co jde?

23. srpna 2019

Most – Město Most zavede od 29. srpna 2019 novinku! Pro chytrou komunikaci s občany vybralo systém Mobilní rozhlas od brněnské společnosti Neogenia. Jde o systém komunikace mezi občanem a samosprávou, díky kterému budete vždy včas informováni o krizových situacích a tématech, které vás ve městě zajímají.

Co vás čeká? Upozornění na strojní a blokové čištění, odstávky vody, uzavírky silnic, dotazy na vedení města, hlášení závad na nefunkční mobiliář, nepořádek, černé skládky, autovraky. Těšit se můžete na pravidelnou týdenní pozvánku na kulturní, sportovní a společenské akce a zajímavé zprávy z magistrátu formou newsletteru. To vše nadosah ruky. Aplikace Zlepšeme Česko-Mobilní rozhlas, přinese mnoho užitečných funkcí. Ocení je všichni, kteří chtějí být v obraze, zajímají se o dění v Mostě a také ti, kteří se rádi zeptají vedení města na nejrůznější dotazy a mají zájem se více zapojit do veřejného dění prostřednictvím dotazníkových průzkumů a anket. Registrace i služby Mobilního rozhlasu jsou zdarma.

RYCHLÝ A POHODLNÝ PŘÍSTUP KE VŠEM INFORMACÍM

Je to jednoduché, rychlé a efektivní! Most si od nového systému slibuje rychlejší, efektivnější a bezpečnější informování obyvatel a jejich vyšší zapojování do života ve městě. Každý uživatel si při registraci bude moci vybrat jednotlivé typy informací, o které má zájem. Vyzkoušejte ji ještě dnes! Zaregistrujte se přes formulář na webových stránkách a stáhněte si aplikaci. Začněte s námi komunikovat, nebo si nechte posílat užitečné informace. „Systém je připraven i na to, aby vyhodnotil, jaké části města se daná aktualita či výzva týká a zašle ji proto jen těm, kteří v dané lokalitě bydlí. Slibujeme si od toho zlepšení informovanosti občanů o veškerém dění v našem městě. Doufám, že i občané, tedy vy všichni, kteří čtete tyto řádky, novinku přivítáte,“ vysvětluje primátor města Mostu Jan Paparega.


Související

Kontaktujte nás!