CZECHCRUNCH: Silný rok pro Munipolis. Městský rozhlas do kapsy z Česka hlásí 600 tisíc uživatelů a expanzi do zemí, se kterými nepočítal

16. prosince 2021
Ondrej Svrcek

Nejnovější informace ze světa se k nám díky televizi, rádiu či internetu dostávají během okamžiku. V případě čerstvých novinek přímo z obce, ve které žijeme, to ale většinou tak rychlé není. Změnit se to snaží česká mobilní aplikace Munipolis, která dokáže servírovat důležité lokální informace přímo do telefonu či na webové rozhraní.

Nejen díky pandemii se unikátní nápad Ondřeje Švrčka těší stále větší oblibě a pružný způsob komunikace s občany používá čím dál tím víc tuzemských starostů. Původní tisícovka registrovaných municipalit se postupem letošního roku rozrostla na 1 960, což je číslo, které výrazně předčilo očekávání.

„Říkali jsem si, že jestli se letos dostaneme přes 1 600 samospráv, bude to fajn, pokud přes 1 800, bude to pecka. A do toho se nám daří otevírat nové trhy,“ chlubí se Ondřej Švrček, který letos očekává, že v obratu překročí hranici 30 milionů korun, což je meziroční růst minimálně o šest milionů.


Související

Kontaktujte nás!