Parlamentní listy: Mobilní Rozhlas je v Benešově

7. března 2019

V každé domácnosti dnes máme mobilní telefon. Mobilní telefon považujeme za základní komunikační nástroj dnešní doby. Je nezbytným prvkem životního stylu.

Když potřebujeme někomu něco sdělit, jednoduše mu HNED zavoláme, anebo POŠLEME SMS zprávu. Informace se tak velmi rychle dostane přímo ke svému adresátovi. A právě na principu rychlosti a adresnosti poskytnuté informace je založen projekt  „Mobilní rozhlas“, který byl zaveden městem Benešov před třemi lety.

Občané i návštěvníci města Benešov se budou od letošního jara, pravděpodobně po dobu dvou let, potýkat s řadou dopravních omezení. Jedním z mnoha důvodů je zahájení stavby autobusového terminálu. Dále bude život ve městě ovlivňovat stavba parkovacího domu, výstavba kruhové křižovatky u sokolovny a další potřebné rekonstrukce a opravy.

Všechny tyto stavby přinesou různorodá a bohužel často měnící se dopravní omezení na jedné z hlavních tepen vedoucích městem. Bez těchto omezení však nelze město rekonstruovat. Proto, občanům města dáváme na zvážení přihlášení se do služby Mobilní rozhlas a také možnost prostřednictvím SMS zprávy získat aktuální informace, např. právě o uzavírkách, které patří mezi jedno z nejčastějších témat.

Pokud chcete dostávat důležité informace z města ZDARMA, můžete využívat také další služby Mobilního rozhlasu, kterou je aplikace přímo v mobilu. Bližší informace naleznete na www.mobilnirozhlas.cz/mobilni-aplikace/. Buďte tedy včas informováni, přímo ve svém mobilu.

Přečíst celý článek


Související

Kontaktujte nás!