15 důvodů, proč je Mobilní rozhlas ještě našlapanější, než před rokem

24. října 2017

Jednička+150 nových obcí

Ano, Mobilní rozhlas za poslední rok více než zdvojnásobil počet aktivních měst a obcí po celé ČR.

Dvojka+70 000 zaregistrovaných občanů

Bez kontaktů se komunikuje špatně. Ještě že Mobilní rozhlas má průměrně 22 % zaregistrovaných občanů v každé obci, což je skoro polovina domácností.

Trojka750 000 potenciálně oslovitelných občanů

Když se spojí všichni občané jejichž samosprávy používají Mobilní rozhlas, dostane se zpráva ke každému 14. občanovi v ČR.

Čtyřka+ 2000 fanoušků na Facebooku

Díky médiím a užitečným zprávám nás sledují sami občané a jen čekají, až bude Mobilní rozhlas i u nich.

PětkaDali jsme to dohromady se ZmapujTo

Nově se staráme o fotohlášky ze ZmapujTo – nejstaršího podnětovače v ČR. Kontrolujeme podněty z více než 1700 měst a obcí a jsme rádi, že úspěšnost vyřešených fotohlášek je více než 42%.

ŠestkaNově jsme hlavním komunikačním partnerem Ukliďme Česko

Postarali jsme se o všechny informace pro organizátory, pozvánky pro účastníky i zpětnou vazbu po akci. Doufáme, že rekordní účast 100 000 dobrovolníků, je částečně i naše zásluha. Navíc jsme se zapojili i my a uklidili Popůvky. Podívejte se jak nám to šlo ?

SedmičkaZapojená města získala ocenění Zlatý erb i Přívětivá radnice

Města a obce zapojené do Mobilního rozhlasu se umisťují na předních příčkách soutěží jako Zlatý erb nebo Přívětivá radnice. Letos se ve Zlatém erbu umístil Duchcov, Česká Kamenice, Němčice nad Hanou a Veltrusy zatímco titul Přívětivé radnice získal Benešov, Třebíč a Litoměřice.

OsmičkaVyzpovídali jsme 200 občanů

Chtěli jsme vědět, jak se běžní lidé dívají na moderní komunikaci a proč si něco domýšlet, když se můžete zeptat? Výsledky najdete tady.

DevítkaNavštívili jsme 6 starostů a zjistili jejich zpětnou vazbu

Jsme rádi, že Mobilní rozhlas doporučuje 100 % z nich. Poslechněte si, co o systému řekli.

DesítkaStali jsme se průkopníky SMART komunikace v ČR

Ekologická, ekonomická a efektivní. Taková je SMART komunikace a těší nás, že chytrou komunikaci využívá stále více měst a obcí.

JedenáctkaSoučástí systému jsou nově i online ankety

Názor občanů je stále více v kurzu, ale starostové utrácejí statisíce. Náš modul anket mohou využít i obce, které Mobilní rozhlas nemají a jen za pár tisíc.

DvanáctkaVyvinuli jsme novou verzi aplikace

Status quo není nic pro nás. Neustále pracujeme na vylepšeních a teď přišla na řadu naše aplikace. Teď už můžete například odebírat novinky z více měst a obcí najednou.

TřináctSpolečně Zlepšeme Česko

Na začátku listopadu vznikne nový projekt, který podporuje a upozorňuje na dobré skutky. Každý občan tak může přispět ke zlepšení života kolem nás.

ČtrnáctPomohli jsme desítkám zatoulaných a nalezených psů

Protože náš pes Alfréd by nám neodpustil, kdyby se jeho zvířecí kamarádi co nejrychleji nevrátili domů.

PatnáctZtráty a nálezy 21. století

Vytvořili jsme systém, díky kterému se ztracené a nalezené věci snadněji vrátí ke svým majitelům. Hračky a odrážedla dětem, kola cyklistům a vaše klíče se určitě také najdou.


Novinek je hodně, ale příběhy se šťastným koncem jsou důvodem, proč je Mobilní rozhlas naší srdcovou záležitostí. Přečtěte si, jak Mobilní rozhlas pomáhá v každodenním životě.

Tlačítko


Související

Kontaktujte nás!