Litoměřice

Děti a mládež - Desatero priorit online - Váš názor nás zajímá!

Vážení spoluobčané,
zajímá vás vaše okolí? Nás zajímá váš názor.
Proto Vám nabízíme online ankety k základním tématům rozvoje našeho města.
Výsledky anket budou předloženy k dalšímu řešení radě města.
Tak pojďme na to - tato anketa se věnuje dětem a mládeži v našem městě, textové odpovědi uvádějte prosíme bodově:

Pro vstup do ankety prosím vyplňte
své telefonní číslo

Informace o

Informace o zpracování osobních údajů

Správce osobních údajů: Neogenia s.r.o., IČ 291 98 950

Hybešova 726/42, Staré Brno, 602 00 Brno

Kontaktní údaje správce:

email: dpo@mobilnirozhlas.cz

Účel zpracování osobních údajů:

- ověření registrace do komunikačního ekosystému Mobilní Rozhlas

Právní základ zpracování osobních údajů:

- oprávněný zájem správce osobních údajů

Poskytnutí osobních údajů je

- povinné pro ověření kontaktního údaje

OBECNÁ PRÁVA:

- máte právo získat přístup ke svým osobním údajům, tedy získat potvrzení, zda Vaše osobní údaje jsou či nejsou zpracovávány; pokud ano, máte právo získat přístup k těmto údajům a dalším konkrétním informacím

- máte právo na opravu svých zpracovávaných osobních údajů, pokud jsou nepřesné. S přihlédnutím k účelům zpracování můžete požadovat doplnění neúplných osobních údajů.

- máte právo na výmaz osobních údajů v zákonem stanovených případech

- máte právo na omezení zpracování osobních údajů v zákonem stanovených případech

- máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že správce osobních údajů zpracovává Vaše osobní údaje neoprávněně či jinak porušuje Vaše práva

ZVLÁŠTNÍ PRÁVO:

- máte právo kdykoli vznést námitku proti zpracování osobních údajů. Po vznesení námitky nebudou již Vaše osobní údaje pro tento účel zpracovávány.

Osobní údaje jsou zpracovávány nejvýše po dobu

- 24 hodin od zadání osobního údaje pro výše uvedený účel.

K zabezpečení osobních údajů správce přijal vhodná technická a organizační opatření a přístup k nim mají pouze pověřené osoby. Osobní údaje můžou být předány třetím osobám pro technické zajištění výše uvedeného účelu. Po uplynutí doby uchování osobních údajů budou tyto údaje vymazány.

více o anketách

Jakým tématům se ankety věnují?

Jak ankety Mobilního Rozhlasu fungují?

Hlasujte o důležitých tématech ve vašem městě/obci. Dejte během pár minut zastupitelstvu vědět, co je pro vás důležité.

Mějte přehled o výsledcích u veřejných anket. Dozvíte se tak o obecném mínění vašeho okolí.

Účastnit se na anketách má smysl. Můžete ovlivnit díky věřejnému mínění co je pro vás jako občany důležité.